North Andover Studio 2018-2019 SCHEDULE

Passport = Beginner Friendly
L2 = Level Two

Monday
8:15 L2 Pilates Equipment
9:30 Reformer
10:30 Passport Reformer
4:30 Pilates Equipment
5:30 Pilates Equipment
6:30 Reformer

Tuesday
8:15 Passport Reformer-Stretch
9:15 65 minute (50 minute Reformer) / 10:05 -10:20 BARRE -TRX Express
10:30 Passport Reformer
3:30 Passport “Tea Time” Reformer ( 10 week program)
4:30 Passport Reformer-Stretch
5:30 Reformer
7:00 Passport Reformer-Stretch

Wednesday
8:15 65 minute (50 minute Passport UNILATERAL reformer) 9:05-9:20 Water Rower & TRX
9:30 Passport Reformer
5:30 Passport Reformer – Circuit Express
6:30 65 minute (50 minute UNILATERAL Reformer) / 7:20-7:35 Circuit Express

Thursday
8:15 Passport Reformer-Stretch
9:15 65 minute (50 minute UNILATERAL Reformer) / 10:05 -10:20 TRX Express
10:30 Passport Reformer
3:30 Passport “Tea Time” Reformer (10 week program)
4:30 Pilates Equipment
5:30 Reformer
7:00 Passport Pilates Equipment

Friday
8:15 Circuit Surprise (Reformer, Water Rower, Barre, Jumpboard, TRX)
9:30 Reformer
10:30 Passport Pilates Equipment

Saturday
7:45 L2 65 minute (50 minute Reformer) / 8:35-8:55 TRX Express
9:00 Pilates Equipment
10:00 Passport Reformer
12:00 – 1:15 FREE Orientation-Introductory Class

Sunday
10:00 65 minute (50 minute Passport reformer) 10:50-11:05 Water Rower & TRX Circuit
11:15 – 1:00 FREE Orientation-Introductory Class